Základní škola a Mateřská škola Jindřichov, okres Bruntál

A je tu konec a zazvonil zvonec

Po středečním volném dni nadešel čtvrtek a lyžování pod sněhem ze sněhových děl, které vůbec nebylo jednoduché. Všichni byli ošlehaní ledem, mrazem a vypadali jako ledové koule. Kromě čtyřech začali všichni jezdit na velkém vleku a sjezdovce a všichni si pochvalovali, jak je to super. Odpolední slalom taky zvládli i ti, co byli na velké sjezdovce poprvé.

Zde jsou výsledky:

  1. skupina – pokročilejší: 1. místo Jan Šimeček
    2.místo Vanesa Doláková
    3. místo Jakub Klimek
  2. skupina – začátečníci 1. místo Josef Hamburg
    2. místo Vojta Krušina
    3. místo Anna Halfarová

Večer nastalo odměňování a vyhlašování soutěží. Každý z účastníků zájezdu dostal diplom za účast, individuální diplom za nějaký výjimečný počin a samozřejmě došlo i k vyhlášení výsledků závodu. Pak vypukla volná zábava, která vtáhla do víru tance nejen děti, ale i všechny učitele. Večerka se doržela jen tak tak, takže ranní vstávání bylo opravdu těžké. Po snídani začalo stěhování národů směrem do lyžárny, abychom mohli opustit pokoje a nastal poslední odjezd na sjezdovku. Některým se chtělo, některým vůbec, ale všichni jsme si ještě trošku zalyžovali. Všechny už to ale moc moc táhlo domů. Zážitků si každý veze spoustu, někteří jsou odhodláni, že v lyžování budou pokračovat, ale to už záleží čistě na nich.

Jako pedagogický dozor musím všechny pochválit za bezproblémový průběh lyžařského výcviku, děti byly opravdu hodné, snaživé a šikovné.