Základní škola a Mateřská škola Jindřichov, okres Bruntál

Po vydatném spánku, kdy všichni téměř dodrželi večerku a ráno museli být buzeni na dvakrát, jsme se vydali do mrazivého a větrného dne. Druhé družstvo po malé zkoušce zamířilo poprvé na vlek a začali pomaličku sjíždět celou sjezdovku. Na videu uvidíte, jak dobře si všichni počínali. Třetí družstvo nacvičovalo pravý oblouk, u kterého zjistili, že je těžší než ten levý. Všichni si oblíbili styl na brouka – když se někdo nemůže na lyžích otočit, lehne si na záda, nožičky i slyžemi si srovná ve vzduchu a je to.

Bohužel se s námi musela v odpoledních hodinách rozloučit Klárka, kterou přepadla nějaká choroba včetně teploty. Je to škoda, protože jí šlo lyžování moc dobře. Ale má nezapomenutelný zážitek z toho, že ji od vleku svezl pan vlekař na sněžné čtyřkolce a my ostatní jsme ji jen tiše záviděli.

Jelikož fotoreportérka musela zůstat u nemocné, nemáme více dokumentace. Tak zase zítra, kdy nás čeká odpočinkový den, na který se všichni teší, protože hlášek o bolestech končetin a roztodivných svalových skupin, o kterých jsme doposud nevěděli, že je máme, přibývá.
h