Základní škola a Mateřská škola Jindřichov, okres Bruntál

“Od nás ze srdce do Chrudimi” – šestý týden sbírky

Naši milí,
je až neskutečné, jak nám ten čas letí, ale máme za sebou již šestý týden sbírky pro děti z dětského domova v Přestavlkách u Chrudimi. A ani tento týden vás neochudíme o dávku nasbíraných pokladů. Pojďte se společně s námi pokochat úlovky, které se k nám dostaly:

Tento týden bychom velice rády poděkovaly Němčíkovým, Holubovým, Klimkovým, Krušinovým.

Když už děkujeme, je na místě udělat konečně pořádnou zmínku o “žlutém miláčkovi”, který převeze všechny nasbírané dárečky, hry, hračky, kancelářské a výtvarné potřeby za dětmi do Chrudimi. O kom nebo o čem mluvíme??? O nepřehlédnutelném Sprinterovi s usměvavým řidičem 🙂 Obrovské poděkování směřujeme již nyní firmě KAMITIRO s. r. o., která zajistí dopravu na místo předání.

Ještě, že máme tolik úložného prostoru. Postupně vše třídíme, ukládáme, přenášíme, chystáme. Zapojujeme “naše” děti, aby také přiložily svou ruku k dílu.

A že jedeme opravdu ve velkém stylu??? O tom se už nyní někteří na dálku přesvědčili 🙂 O našich aktivitách se ví i v Chrudimi. Více si můžete přečíst v jejich novinách:

https://chrudimskenoviny.cz/kategorie/zpravy/detem-z-detskeho-domova-pomahaji-kamionaci-i-ucitelky?fbclid=IwAR2FbVB-HJavxvA6qLGdZ1DZEMWYaqz0B5611d_q5KwBuRWZyc6VXX4R6P8

A jak budeme pokračovat dále???

Kamion Fest a samotné předání naší sbírky se blíží. Ale stále máme před sebou ještě měsíc. Takže … Máte doma hračky, hry, sportovní vybavení (míče, švihadla, …), kancelářské a výtvarné vybavení, které byste rádi věnovali na dobrou věc??? Chtěli byste přispět něčím dalším? Chcete vykouzlit úsměv na dětských tvářích? Neváhejte a zavítejte za námi do školy. Rády vše od vás převezmeme a nachystáme na předání dětem do dětského domova a vaším jménem vneseme do jejich životů trochu radosti.

V uplynulých šesti týdnech jste nám doslova vyrazili dech. Ukázali jste, že máte srdce na správném místě a dokážete nezištně pomáhat dětem se složitým osudem na druhém konci republiky. Pro nás je až neskutečné sledovat, jak se do sbírky zapojují “naše” děti ze školy, jejich rodiče, známí, ale i naši kamarádi a dokonce i veřejnost.

Všem patří to největší poděkování.

Těšíme se, že budeme ve skvěle zaběhnutých kolejích a v nastavené spolupráci pokračovat i v následujících týdnech.

Jana Zábranská a Barbora Halířová