Základní škola a Mateřská škola Jindřichov, okres Bruntál

MŠ Vysoká – Svatojánská noc s hledáním pokladu, stezkou odvahy a malou maturitou

Rok se s rokem sešel a nás čekala opět Svatojánská noc.  Ve čtvrtek  20.6.2013 jsme se sešli v počtu 11 dětí a 2 dospělých v 18.30 na zahradě naší MŠ. Všichni jsme očekávali, co se to vlastně bude dít. Věděli jsme, že se jdeme rozloučit s kamarády, kteří v září nastoupí do školy, zopakujeme si, co jsme se naučili a pokud budeme šikovní, najdeme určitě i poklad..

S prázdným bříškem se ale špatně přemýšlí , proto jsme si vlastními silami vyrobili ohniště i  klacíky na opékání , abychom  si mohli pochutnat na opečených párcích.

Následovalo plnění úkolů, po jejich zdárném vyřešení jsme začali hledat poklad, který se ukrýval v našem okolí.

Hurá, dokázali jsme to. Společně jsme si na pokladu pochutnali, ale teď nás čekala ještě stezka odvahy.

Zvládnu to, nezvládnu, to byly otázky, které se nám honily v hlavě.

Dokázali jsme to všichni, klobouk dolů před naší odvahou, ono projít s baterkou ve tmě, je hodně náročné J.

Protože již bylo moc pozdě, chvíli jsme si ještě pohráli a začali se připravovat na noční spánek v MŠ.

Pavlíkovi, Domčovi i Natálce jsme popřáli, ať se jim ve škole daří, ve středu 26.6. 2013 je čeká ještě rozloučení na OÚ Vysoká.

V  23.30 jsme již všichni spali , takže pšššššššššššš.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA