Základní škola a Mateřská škola Jindřichov, okres Bruntál

Rebelové ze Skřivánku vystoupili na festivalu – odkaz na video

Pěvecký sbor Skřivánek se od března intenzivně připravoval na vystoupení na Festivalu dětí ze sjednocené Evropy v Dívčím Hradě. Vystupovali jsme už na minulém ročníku, letos jsme si připravili pásmo písniček z muzikálu Rebelové, kdy jsme zpěv doplnili i o tanečky. Letos bylo mnohem lepší ozvučení pódia, takže nás bylo mnohem lépe slyšet. Všem přítomným jsme se velice líbili, vykouzlili jsme na tvářích diváků i úsměvy. Škoda jen, že bylo pošmourno, chladno a deštivo, možná by byl náš úspěch ještě větší. Náležitě jsme si i užili kolotočů, sladkostí a malých odměn od pořadatelů.

Díky ochotnému tatínkovi naší sólistky, panu Juříkovi, máme z našeho vystoupení i videozáznam, který můžete shlédnout na této adrese:

http://youtu.be/RYnSSZb5ZBE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA