Základní škola a Mateřská škola Jindřichov, okres Bruntál

Cesta kolem vody – lyžaři odpočívají

Jak je již známo, ve středu se nelyžuje. Je tedy pro účastníky lyžařského kurzu připraven odpočinkový program. A jak jinak mohou lyžaři odpočívat, než aktivně!!! Proto se po vydatné snídani všichni oblékli do zimních věcí, nabalili si do batohu svačinu, pití, penízky, namasírovali si lýtka a vydali se Cestou kolem vody z Vrbna pod Pradědem do Karlovic, která je dlouhá šest kilometrů.

Do Karlovic jsme přišli značně unaveni. Zjistili jsme totiž, že byla stezka doplněna o různá stanoviště – nízké lanové centrum, fotící hnízdo, pexesa, chodníky bosých nohou, bludiště,… to byla zábava!
Po příchodu do Karlovic jsme měli zajištěn program, nakoupili jsme si suvenýry, dali jsme si teplý čaj a vydali jsme se zpátky “domů”, jak říkají děti.

Před návratem na penzion jsme se stavili v místním marketudoplnit zásoby a těšili jsme se všichni na oběd, protože jsme věděli, že po obědě vyrazíme do nedalekého Stonu na bowling – třetí aktivitu v našem soutěžení. Sedmákům se podařilo toto zápolení vyhrát a snížili tak skóre o jeden bod. Vracejí se tedy do hry a snižují na 2:1 pro pětku.

Po bowlingu následovalo sdílení zážitků, předání diplomů a večerní program – příprava vlastního pokřiku za třídu.

Spokojení, unavení uleháme do postýlek a těšíme se na zítřejší lyžovačku!!!