Základní škola a Mateřská škola Jindřichov, okres Bruntál

Tablo deváťáků spatřilo světlo světa

Celá cesta za tablem začala již ve čtvrtek 7. 5. 2020, kdy jsme se sešli všichni před školou a vydali se na společné focení. Následovalo vybírání fotek a jejich tištění. Ale naše tablo není jen tak ledajaké 🙂 Kromě fotek na něm najdete citát, který každého z nás charakterizuje a provází životem a také obrázek spojený s naší další (doufejme budoucí) životní cestou.

Když jsme všechno měli připravené, samotná tvorba mohla začít 🙂 A jak to probíhalo??? Nůžky, tiskárna, jehla, vlasec, laminovačka, deštník, nástěnka, špendlíky, … to všechno najednou hrálo hlavní roli 🙂

Hurááááá 🙂 Ve sborovně jsme to dokázali. Tablo máme na světě. Čekal nás ovšem po několika hodinách práce další nelehký úkol. Dostat výtvor na místo svého určení, do obchodu 🙂 Což byl opravdu oříšek.

Vzdálenost mezi obchodem a školou sice není nijak veliká, ale vítr udělal své. Proto jsme si užili ještě spoustu “legrace”. Ale nevzdali jsme to a nakonec po velkém boji jsme nad tablem vyhráli 🙂 I samotnou instalaci deštníku jsme ve výškách dokázali s nadhledem překonat 🙂

Třikrát sláááááááva, tablo je na světě. V celé jeho kráse si jej můžete prohlédnout v obchodě CBA v Jindřichově.

A ti z vás, kteří se nebudou moct dostavit obdivovat jeho krásy osobně, mohou si naše úúúúúúžasné deváťáky prohlédnout zde:

Děkuji “mým” fantastickým dětem 🙂 Už teď vím, že mi budou chybět …

Dále bych chtěla poděkovat Naty Schánělcové za krásné fotky 🙂

Obrovské DÍK patří p. uč. Janičce Zábranské. Za spolupráci a za všechno, protože ve dvou se to lépe táhne.

A v neposlední řadě děkujeme za možnost vystavení tabla potravinám LAVOS.