Základní škola a Mateřská škola Jindřichov, okres Bruntál

Deváťáci na výletě

Cesta do ZOO byla dlouhá, ale i přesto jsme se vůbec nenudili. Cestou jsme poslouchali písničky a už v Třemešné jsme snědli většinu napečených řízků a sladkostí, které nám nabalili rodiče. V ZOO jsme měli první zastávku u plameňáků, jejichž postoj jsme se zaujetím napodobovali. Asi nejvíce nás zaujali orangutáni, kteří jedli papriku a zároveň poskakovali po kleci tak dlouho, až narazili do dveří od svého výběhu. Velkou radost jsme měli při zastávce na dětském hřišti. Neodolali jsme “svezení se“ na houpacím koni a nevynechali jsme žádnou průlezku či houpačku. Po spočítání krčních obratlů žirafy a zhlédnutí slonů, hrochů a krokodýlů, rybiček, opiček a velbloudů jsme zamířili na nákupy do obchodního centra Nová Karolina. Zde nás posilnil vydatný oběd v McDonald´s a KFC. Po nákupech v místních obchodech jsme zamířili na tramvaj a vlak domů. Závěrem bychom chtěli říct, že to byla velká legrace a že jsme se při ní hodně nasmáli.

PS: Jako vždy nezapomeneme dodat nějakou tu větičku na závěr. Takže: „Divíme se, že si nás tam nenechali, ale asi věděli, že bychom vám tu chyběli.“.

de001váťáci výlet001 de002váťáci výlet002 de003váťáci výlet003 de004váťáci výlet004 de005váťáci výlet005 de006váťáci výlet006 de007váťáci výlet007 de008váťáci výlet008