Základní škola a Mateřská škola Jindřichov, okres Bruntál

Osmáci výletují – laser a jumping arena

Ve čtvrtek 20. června 2019 se osmáci vydali na svůj dlouho očekávaný školní výlet. Hlavním cílem byla návštěva laser a jumping areny. Ale pojďme si to říct hezky od začátku 🙂

Ráno se žáci plni očekávání “nalodili” do vlaku a vydali se směrem do Ostravy. Nejprve bylo potřeba se pořádně posilnit, posvačit, ani zmrzlina hned po ránu nechyběla.

Slezskoostravský hrad – to byla první zastávka osmáků. Prohlédli si podvodní svět, užili si krásný výhled a stihli několikrát zapózovat na fotografie 🙂 Potom už mohlo začít dobrodružství zahájené cestou MHD, na jehož konci byla laser arena, ve které se proti sobě utkaly tři týmy. Souboje to byly vyrovnané, neznalo se slitování 🙂 Ale co je nejdůležitější, všichni si užili hromadu zábavy, všude byl slyšet jen samý smích. Ani nikomu nevadil všudypřítomný pot, který ze všech doslova odkapával 🙂 Po souboji v laser areně se žáci přesunuli do jumping areny, aby svá těla protáhli jiným způsobem.

Na závěr výletu bylo třeba dát si pořádný oběd a provětrat peněženky, tak se osmáci rozběhli po nákupním centru Nová Karolína.

Vyčerpáni, ale plni zážitků, všichni nasedli do vlaku a vydali se zpět směr Jindřichov 🙂 Celý výlet byl vskutku fantastický 🙂