Základní škola a Mateřská škola Jindřichov, okres Bruntál

Lyžařský kurz úspěšně ukončen

Páteční ráno každého lyžařského kurzu je vždy náročné hned z několika důvodů. Jednak se těžce vstává po předchozím večírku plném odměn, jednak účastníky vždy čeká balení věcí, přesun do společné místnosti a vyklizení pokojů, což obnáší svlečení peřin, postele a vynesení odpadkových košů, poté snídaně a cesta na svah.

Dopolední lyžovačka uteče vždy rychleji, něž bychom si přáli a následuje cesta zpět na penzion, kde na nás čeká vynikající závěrečný oběd – dnes v podobě smaženého řízku a brambor.

Nedočkavci samozřejmě vyhlížejí příjez svých rodičů a čeká je cesta domů.

Za nás určitě jeden z nejzdařilejších lyžařských výcviků. Super skupina dětí – žáků – puberťáků.

Za spolupráci děkuji svému realizačnímu týmu ve složení: Mgr. Vendula Hájková, Mgr. Blanka Klimošková a mému synovi Danielu Zábranskému. Dále pak kamarádům za poskytnutí sladkých odměn, vedení obce Jindřichov za finanční podporu a samozřejmě také naší paní ředitelce, která se postarala o drobné odměny a podpořila naši myšlenku – posounout děti zase o kousek dál, pomoci jim překonat limity a zažít něco nového, netradičního. Nesmím zapomenout poděkovat také rodičům za podporu a spolupráci, za pěkná slova díků a za bezproblémové předání i převzetí svých ratolestí.

A největší dík dětem – za skvělý víkend plný milých překvapení (my víme) 😉