Základní škola a Mateřská škola Jindřichov, okres Bruntál

SLAVNOSTNÍ ZAHÁJENÍ NOVÉHO ŠKOLNÍHO ROKU 2023/2024

Prázdniny uběhly doslova jako voda a máme tu opět nový školní rok.

V pondělí 4. 9. 2023 v 9:00 hodin se všichni naši žáci s rodinnými příslušníky slavnostně sešli ve společenském sále penzionu Eden, aby se s pedagogickým sborem a se starostou obce Jindřichov, Martinem Korduliakem, rozloučili s letními prázdninami a uvítali nadcházející školní rok 2023/2024. Letošního slavnostního zahájení se rovněž zúčastnili i starostové okolních obcí, z nichž řada dětí do naší školy dojíždí. Tímto jim za podporu děkujeme.

Úvodní slovo pronesla paní ředitelka Mgr. Zlata Steuerová, MBA, všem přítomným popřála mnoho sil a hlavně abychom celý tento rok společně zvládli především s úsměvem na tváři.

Pondělí 4. září 2023 se stalo důležitým především pro naše nové prvňáčky, kteří byli současnými deváťáky a osmáky v sále představeni a od své třídní paní učitelky Mgr. Alžběty Balvanové obdrželi malou pozornost a pamětní list.

Prvňáčkům i deváťákům tímto přejeme, aby se jejich první i poslední rok na naší škole vydařil co nejlépe a vzpomínali na něj v dobrém.

Rovněž ostatním žákům patří přání, aby do nového školního roku vykročili tzv. „tou správnou nohou“, přistupovali ke svému vzdělávání zodpovědně a byli na svou práci a úspěchy patřičně pyšní.

p. uč. K. Lozertová