Základní škola a Mateřská škola Jindřichov, okres Bruntál

“Od nás ze srdce do Chrudimi” – pátý týden sbírky

Vážení a milí,
další týden utekl jako voda a my jsme opět zpátky s pravidelným hlašením našeho – vašeho pokroku ve sbírce pro děti. Tento týden byl zase úspěšný. Ve škole se nám sešly další hry a hračky a dokonce si děti budou moci brzy zahrát na keyboard YAMAHA.

Tento týden jsme však směřovali nejvíce na kancelářské potřeby. A jak se nám dařilo??? Tradičně na výbornou. Zástupcovna v naší škole se zaplnila barvami, fixy, tužkami, prupiskami, pery, štětci, křídami, pastelkami, strouhátky, lepidly, bločky, papíry, složkami a školními sešity.

Kdo dokázal zařídit takovou nádheru? Dětem se tentokrát rozhodli přispět Mertovi, Komzalovi, Začalovi, Provostovi, Houslíkovi, Čadečtí, Mičolovi a samozřejmě zaměstnanci ZŠ Jindřichov.

Děkujeme každý týden a stále to není dost. Na tomto místě totiž slova nestačí. Jste opravdu neskuteční, máte srdce na správném místě a my si toho neskutečně vážíme.

My jsme to poctivě za vás zabalily a připravily na převoz do Přestavlk u Chrudimi.

Co nás čeká příští týden (17. 5. – 21. 5. 2021)???

Stále sbíráme kancelářské potřeby. Pokud máte doma sešity, papíry, lepidla, pera, barvy, bločky, … a chtěli byste je věnovat na dobrou věc, neváhejte a zavítejte za námi do školy. Přivítáme vás s otevřenou náručí.

PS: Kdo by měl zájem o další informace o chystané akci, která také podporuje děti v dětském domově v Přestavlkách u Chrudimi, může se podívat na facebookových stránkách: https://www.facebook.com/search/top?q=%C5%99idi%C4%8Di%20pom%C3%A1haj%C3%AD%20d%C4%9Btem.eu

Ještě jednou za vše moc děkujeme a těšíme se na další spolupráci, Barbora Halířová a Jana Zábranská