Základní škola a Mateřská škola Jindřichov, okres Bruntál

“Od nás ze srdce do Chrudimi” – sedmý týden sbírky

Vážení a milí,
jsme opět zpátky. Hlásíme se z naší zástupcovny, abychom ukázali další týdenní snažení. Jde nám až mráz po zádech, když si uvědomíme, co všechno jsme – jste dokázali. Stačí, když se spojí pár lidí s chutí pomáhat, jeden i druhý přidají ruku k dílu a člověk se nestačí divit.

Již tradičně jsme vše vyfotili a nyní se chceme s vámi podělit. Tento týden bychom rádi poděkovali Geyerovým, kteří k nám dostali neskutečnou nálož dárků až z Ostravy. Zároveň je pro nás důležité poděkování pro slečnu Mroščákovou, díky které se o naší sbírce dozvědli až za kopcem a také Lukáši Zavřelovi, který se postaral o převoz k nám.

Co jsme tedy vše obdrželi???

Všechny dárečky jsme poctivě uložili a připravili na převoz do Chrudimi.

Protože jsme oblopeni úžasnými lidmi a ví se o nás téměř v každém koutě republiky, začínáme přemýšlet, že naši chuť pomáhat budeme stále živit a pokud to bude v našich možnostech, pomůžeme i dalšími dětskému domovu, který je vlastně kousek za humny.

Pokud máte stále chuť pomáhat s námi, roznášet radost, kouzlit dětem na tváři úsměv, zapojte se s námi. Společnými silami dokážeme neskutečné věci, které opravdu pomáhají potřebným.

Každý nadšenec, který by chtěl předat výtvarné potřeby, hračky, hry, školní potřeby, … je u nás ve škole vítán.

Děkujeme, Barbora Halířová a Jana Zábranská