Základní škola a Mateřská škola Jindřichov, okres Bruntál

“Od nás ze srdce do Chrudimi” – třetí týden sbírky

Naši milí nadšenci,
další týden utekl jako voda a my se poctivě hlásíme s dalším příspěvkem do naší sbírky pro děti do Chrudimi.

V minulých týdnech jsme se věnovali sběru výtvarných potřeb, což nám šlo excelentně. Tento týden jsme se vrhli do vod hraček, plyšáků, knížek, deskových her, pomůcek na pohybové aktivity.

A jak se nám dařilo? V zástupcovně se skoro nemáme kam hnout 🙂 Ale to je samozřejmě mooooc dobře. Tráví s námi čas tři velcí plyšáci a spousta malých plyšových kamarádů. Kdybychom měly dlouhou chvíli, určitě se budeme moct zabavit při stavění puzzle, zahrajeme si spoustu her a dokonce i procvičíme svá těla s míči. Však posuďte sami, jakou spoustu dárečků jsme dokázaly za pouhý jeden týden nashromáždit 🙂

Vše jsme poctivě přetřídily, uspořádaly, urovnaly a postupně chystáme na červen, kdy proběhne velké předání dětem v dětském domově v Přestavlkách.

Komu vděčíme za dary tento týden? Tentokrát poděkování směřuje Rejdovým, Pavlíčkovým, Budínským, Hanuščákovým, Mertovým, Sochovým a Patíkovým. Zapojili se samozřejmě i zaměstnanci školy.

Dnes se nám ozvalo Gymnázium Krnov, které má pro nás také připraven dáreček. Předem děkujeme a vážíme si takové spolupráce.

A co nás čeká příští týden?

I v týdnu od 3. 5. do 7. 5. budeme sbírat hračky, pomůcky na tělesnou výchovu, deskové hry a vlastně všechno, co může děti zabavit ve volném čase.

Budeme se těšit na vaši návštěvu školy a na spolupráci s vámi.

Děkujeme Barbora Halířová a Jana Zábranská